REFUNDERINGSPOLITIK


REFUNDERINGSPOLITIK


Hos Maria Copenhagen forstår vi, at et produkt nogle gange ikke lever op til dine forventninger. Det er derfor, vi tilbyder en returpolitik med nogle vigtige punkter at huske på.

Ønsker du at returnere? Så råder vi dig til at kontakte kundeservice info@mariacopenhagen.com

RETUR- OG TILBAGEBETALINGSPOLITIK (For vores vilkår og betingelser):

For at starte en returnering skal du først kontakte os på info@mariacopenhagen.com hvis din returnering accepteres, vil vi informere dig med instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke.

Vær opmærksom på, at vi IKKE TILBYDER GRATIS RETURMÆRKER. Det er kundens ansvar at betale for forsendelsesomkostningerne. Returforsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Alle returneringer skal indeholde sporingsoplysninger og sendes til den angivne returadresse nedenfor for at være berettiget til en refusion ved modtagelse på vores lager:

Pakker, der sendes til en anden adresse, eller hvor der ikke er tilgængelige forsendelsesoplysninger (sporingsnummer eller link), kan desværre ikke refunderes.

For at være berettiget til en returnering skal produkterne returneres ubeskadigede og i deres oprindelige stand, med deres tags påsat. Den originale emballage må gerne være åbnet, men kun hvis det er nødvendigt (f.eks. for at vurdere, om du kan lide produktet, eller om det virker). Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

Når vi har modtaget din returpakke og den er godkendt af det relevante team, vil vi behandle den og informere dig om tilbagebetalingen.

Engangspolitik

Vores gratis erstatning kan kun gives én gang. Når du har modtaget den nye vare, er den ikke berettiget til yderligere returnering eller tilbagebetaling (medmindre der er tale om skader eller kvalitetsproblemer), som altid er underlagt vores godkendelse.

Hygiejneprodukter

Bemærk venligst, at hygiejneprodukter ikke kan returneres. Dette omfatter hårprodukter, lingeri, sokker, mundhygiejneprodukter og andre kropsplejeprodukter. Vi beder dig derfor om at overveje det nøje, før du køber disse produkter.

Defekte produkter

Hvis et produkt leveres defekt, garanterer vi en gratis udskiftning (gensendelse). Pengene vil kun blive refunderet, hvis erstatningen også viser sig at være defekt. På denne måde tilstræber vi at give en tilfredsstillende løsning på eventuelle fejl i vores produkter.

Manglende accept af pakker

I tilfælde af at en pakke leveres til hoveddøren eller afleveres på et posthus, påtager Nordisk-butik sig omkostningerne ved levering. Hvis pakken ikke accepteres eller ikke afhentes på posthuset, returneres den automatisk til leverandøren. Vi tilbyder en gratis anden levering. Men hvis pakken ikke accepteres anden gang, forbeholder vi os ret til at trække 249DKK fra det refunderbare beløb.

i håber, at du forstår disse vilkår og betingelser, som er designet til at sikre en fair og gennemsigtig shoppingoplevelse for alle vores kunder. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores returpolitik, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.

I tilfælde af at en pakke leveres til hoveddøren eller afleveres på et posthus, påtager Maria Copenhagen sig omkostningerne ved levering. Hvis pakken ikke accepteres eller ikke afhentes på posthuset, returneres den automatisk til leverandøren. Vi tilbyder en gratis anden levering. Men hvis pakken ikke accepteres anden gang, forbeholder vi os ret til at trække 249DKK fra det refunderbare beløb.

i håber, at du forstår disse vilkår og betingelser, som er designet til at sikre en fair og gennemsigtig shoppingoplevelse for alle vores kunder. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores returpolitik, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.

ANNULLERING AF ORDRE / FORKERT ADRESSE


Har du indtastet den forkerte adresse ved en fejl? Ønsker du at ændre detaljerne på din ordre? Vi kan kun opdatere din ordre, hvis din vare endnu ikke er blevet afsendt automatisk. Vi kan ikke annullere, når ordren allerede er verificeret/behandlet til afsendelse, så sørg for at kontakte os så hurtigt som muligt.

SKATTER / TOLD


Vi gør vores bedste for at undgå ekstra gebyrer ved at betale skatter på forhånd. I ekstremt sjældne tilfælde kan den lokale told opkræve ekstra gebyrer. Vi har ingen kontrol over dette og er ikke ansvarlige for eventuelle gebyrer eller afgifter, der føjes til din pakke.